1. Ha a szürke egér/eminens lány egyszer csak kibontja a haját, lekapja a szemüvegét, máris bombanő lesz. Ha én leveszem a szemüvegem, nem leszek bombanő, csak enyhén bandzsa.

2. A legtöbb filmben ha egy nő másnaposan ébred, akkor kicsit kócosabb a szokásosnál, és ennyi. Rajtam még félig ott van az előző esti smink, a szemem alatt táskák és sötét karikák, a bőröm szürkésfehér, a fejem felpüffed, tehát úgy néz ki, mint egy focilabda meccs után.

Paramount Pictures

Paramount Pictures

3. Akár űrhajón, akár lakatlan szigeten vannak, fél év után se szőrös se a lábuk, se a hónaljuk, és nem burjánzik el a szemöldökük.  Ja, és a hajuk sincs lenőve soha.

4. Posztapokaliptikus körülmények, üstökösbecsapódás, nukleáris holokauszt vagy világméretű zombiinvázió esetén is sminket viselnek. Ami nem kopik le, és nem kenődik el.

5. Szex után/reggel mindig a faszijuk ingét veszik fel, amikor kiszaladnak a designerkonyhába narancsléért és pirítósért. És mindig jól áll nekik.

mozibeauty-2.gif

6. Gyorsabban futnak magassarkúban, mint én edzőcipőben.

7. Tök erotikusan izzadnak, szexin kifényesedik az arcuk, és kis cseppek gördülnek le a dekoltázsukba. Még véletlenül sem vörösödik el a fejük, és nem tapad a hajuk csomókban az arcukba.

mozibeauty-3.gif

8. Ha kijönnek a zuhanyzóból/medencéből/tengerből, a hátranyalt vizes fürtjeik tökéletesen állnak.  Én ilyenkor inkább az Unikumos emberre hasonlítok a plakátról.