Sometimes @actuallyjustadragon lets me use his face. #pmts #pmtslife #pmtsesani #paulmitchellesani #cosmetologyschool #boyfriendmakeup

Micaela Wyatt (@mickeyd_ham) által megosztott bejegyzés,

llyen kacér cicaszemeket még a csajok is csak ritkán rajzolnak maguknak, ez fiú viszont igazi profiként pózolt a kamerának, Marlene Dietrichet is megszégyenítően átható tekintettel. 

 

Deonte & Samantha (@deonte_samantha) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, ő nem élvezte különösebben a szépítkezést, vagy csak egyszerűen az eredménnyel elégedetlen, pedig szerintem kifejezetten jól áll neki ez a rúzs.

 

Candilianne✨ (@candiliannemu) által megosztott bejegyzés,

Minden elismerésem a csókáé, akinek a nője valószínűleg fekete öves Disney-rajongó. Nem elégedett meg azzal, hogy kisminkeli, hanem egyenesen Hófehékét csinált belőle, de olyat, hogy a gonosz mostoha valószínűleg összecsinálná magát ijedtében, ha meglátná.

 

VMG (@veemazaglam) által megosztott bejegyzés,

Rendesen nem tudom eldönteni, hogy a csaj vagy a fiúja pózol rutinosabban, sőt, bevallom, egy pillanatra az is megfordult a fejemben, hogy ezen a képen valójában egy lányból csináltak fickót, és nem fordítva. Na de mindegy is, a lényeg, hogy ők biztos nagyon boldogok együtt, sugárzik a képről a harmónia.

 

victoria yovita (@victoriayovita) által megosztott bejegyzés,

Hát igen, ez a barátnő sem végzett félmunkát. Én például egy ilyen sminket soha az életemben nem tudnék megcsinálni, szóval egy kicsit féltékeny vagyok a srácra. Nem tűnik őszintének a mosolya, pedig van, aki örülne, ha egy ilyen tehetséges amatőr sminkessel élhetne együtt. Például én.

 

Aysh Asova (@ayshayshh) által megosztott bejegyzés,

Elképzelésem sincs, hogy ez a lány mivel vette rá a barátját, hogy a full smink mellett még egy diszkógömbös fülbevalót is engedjen felaggatni magára. Gondolom valami olyasféle ultimátumot kaphatott, mint hogy vagy ez, vagy egy egész hétvégén át tartó Alkonyat-maraton. Én is a gömböt választottam volna.