Kriszti vagyok, 34 éves, és éppen egy kétéves gyerekre irigykedem. Pont én, aki sosem tudott felháborodni azon, hogy celebek mini Hummereket és milliós designertáskákat vesznek az olyan korú csemetéiknek, akik még azt sem tudják, hogy hol van az orruk. A kocka egyébként akkor fordult, amikor arról olvastam, hogy Stormi Jenner kapott egy híres holland tenyésztőtől importált Frozen nevű csodapónit. Ekkor olyat tettem, amit nem szoktam: felmentem Kyle Jenner Instájára, hátha láthatok képeket a lóról. (Azt pedig már tényleg csak fű alatt súgom meg, hogy azóta rácsavarodtam a tenyésztő lovait bemutató YouTube csatornára. Tudom, WTF).  Ennek apropóján pedig szintén életemben először elkezdtem azon agyalni, hogy vajon mik lehettek az eddigi legextravagánsabb ajándékok, amiket ezek a celebcsemeték kaptak. Íme:

Egy kis bling-blinghez sosem lehetsz elég fiatal

Legalábbis Cardi B szerint tuti nem. Éppen ezért az énekesnő vásárolt a 10 hónapos kisbabájának, Kulture-nak egy 100,000 dollár (közel 30 millió forint) értékű nyakláncot. Remélem, hogy ha már az állatkás nyaklánc úgy néz ki, mintha egy bevásárlóközpont rágógumi-automatájából nyerték volna, legalább 15 másodpercig leköti a gyereket. Hisz azt minden szülő tudja, hogy néhány perc csönd aranyat gyémántot ér.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elliot Eliantte (@eliantte) által megosztott bejegyzés,

Kyle Jenner és a meglepi holland import

A milliárdos (legújabb fejlemények szerint lehet, hogy csak milliomos) valóságshow-hősnő egy közel 60 millió forint értékű pónival lepte meg a kislányát, Stormit. (Néha esküszöm úgy gondolom, hogy a szülők a lehetetlen nevek miatt akarnak kompenzálni a gyerekeiknek.) Ezzel a pónis-húzásával egyébként szépen magára haragította az internet népét.  Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy a pandémia ideje alatt nem túl szép húzás világgá kürtölni, hogy az a gyereked, aki még eleve túl fiatal a lovagláshoz, kap egy olyan értékű pónit, amiből nagyon sok család boldogan eléldegélne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stal Wilten (@stalwilten) által megosztott bejegyzés,

 

Come on Barbie, let’s go party!

Szerintem senki nem várja el, hogy Beyonce és Jay-Z a Glamour-napokat várva üljenek a számítógép előtt, hogy megvegyék a gyerekeik szülinapi ajándékait. Mégis, a 80,000 dollár értékű Barbieról olvasva azért felszalad a szemöldököm. Pláne, ha magam elé képzelem, hogy nálunk elég pár hónap, és a babák nagy része úgy néz ki, mint Tom Hanks a Számkivetett vége fele.

Amikor anyuka rajong a művészetért

Muszáj leszögeznem: imádom Sandra Bullockot, aki még a gyereke elkényeztetését is elegánsan csinálja. A színésznő ugyanis ahelyett, hogy gyémántnyakláncokat aggatna a gyerekére, inkább festményeket vásárol a nevére. Legutoljára például egy 14,000 dolláros Andy Warhol festményt. Hiába, van akinek Bogyó és Babóca poszter lóg a falon, van akinek a pop art koronázatlan királyának az egyik munkája.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Datos de Arte ✨ (@datosdearte) által megosztott bejegyzés,

Őszintén: neked mit érne meg, hogy a gyereked átaludja az éjszakát? 

Emlékszem még, amikor a bababolt eladója megérezte rajtam a "friss anyuka" szagot és a szoptatást beindító karkötőn keresztül az altató/nyugtató fürdőfényig minden francot rám sózott. Feltételezem, hogy Mariah Carey is hasonlóan járt, legalábbis ez az egyedüli józan magyarázat arra, hogy miért költene valaki közel 9 millió forintot egy babaágyra. (Oké, ikrei vannak, kettő babaágyra.) Ha viszont az eladó őt is azzal hülyítette, hogy ezekben a bölcsőkben a babák átalusszák az éjszakát, akkor én megértem őt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

 

Nyitókép forrása: ITT és ITT