Egy olyan weboldalt láttunk magunk előtt, ahol egy 16, de egy 66 éves is talál magának valamit, ami érdekli,  amiből tanulhat, ami szórakoztatja. Egy olyat, ahol felvállaltan csak a szépséggel, a külsőségekkel foglalkozhatunk, anélkül, hogy felszínesek lennénk. Ahol nem kell cizellálni, mint mondunk, mit gondolunk, ahol nincsenek cenzúrázva a szavaink, dekára kimérve a mondataink. Amit úgy csinálhatunk, hogy nem szól bele senki, olyan, amilyen nekünk tetszik, ahol úgy beszélhetünk bármiről, mintha a legjobb barátnőnkkel tennénk.  Ahol nem kell magunkat sem hülyébbnek, sem okosabbnak tettetni, mint amilyenek vagyunk.  

 Szóval valami olyat, amit őszintén szeretünk, és tényleg szívből csinálunk.

Így született meg a Liluland, a hozzá tartozó YouTube csatornával, Instagram profillal és Facebook oldallal együtt, a háttérben egy igazi supergirl-csapattal. Mi leszünk azok a csajok, akik kipróbálnak minden hajmeresztő szépségtrükköt a céklás hajfestéstől a fogfehérítő slime-ig. Mi fogunk profi sminkest, fotóst, plasztikai sebészt, bőrgyógyászt faggatni arról, mitől lehet szebb egy nő, és mi az, amitől biztosan nem. Ha egy jó szettet látunk, lefotózzuk, ha találunk egy izgi sminkcuccot valahol, akkor leteszteljük, ha foglalkoztat minket egy kérdés, megkeressük rá a választ.

Mi már most nagyon szeretjük az oldalt, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél érdekesebb, színesebb és izgalmasabb legyen. Figyelj minket, gyere hozzánk gyakran, és szórakozz jól!

Gróf Anita, főszerkesztő