A Hawaii-n élő lány egy veleszületett testi rendellenességgel jött a világra, a jobb alkarja nem fejlődött ki. Emiatt rengeteget csúfolták fiatalkorában, egy gimis kosármeccsen konkrétan félkarú szörnynek nevezték az egyébként gyönyörű lányt. Azonban még ez sem tudta eltántorítani álmától, hogy modell legyen.
 
 
Shaholly ott hagyta a főiskolát is, hogy beindítsa modellkarrierjét – először csak helyi divatüzleteknek dolgozott, mert hiába próbálkozott a modellügynökségeknél, sorra elutasították. De nem adta fel – 2014-ben a kitartás és a kemény munka meghozta gyümölcsét, amikor a Nordstorm kiválasztotta az egyik kampányához. Innen pedig sorra jöttek a munkák, és Shaholly lett az első fogyatékossággal élő modell, aki művégtag nélkül sétált végig a kifutón a new york-i Fashion Weeken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shaholly Ayers (@shahol1) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shaholly Ayers (@shahol1) által megosztott bejegyzés,

 
A mosolygós lány ma már nagykövet is egy olyan cégnél, amelyik a fogyatékossággal élő emberek integrációjával foglalkozik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shaholly Ayers (@shahol1) által megosztott bejegyzés,

E történet kapcsán ismét átértékeltem magamban néhány dolgot. Egyrészt korántsem olyan nagy problémák azok, amiket én néha annak tartok az életemben, másrészt megéri kitartóan küzdeni azért, amit el akarok érni, mert ha neki sikerült, nekem is fog.