1. A geometrikus

Ritkán jut eszembe egy tetoválásról az "elegáns" jelző, de ez a varrás egyszerűen lenyűgözött. Nem beszélve arról, mennyire nőies és a méretéhez képest mégis visszafogottnak tűnik. 

2. A nagyon színes

Ettől az ábrától leginkább a brutál színkavalkádja és a gyönyörűen részletes kidolgozása miatt ájultam el. Igaz, hogy a mérete fényévekre van attól, amit én magamnak szeretnék, de ezt a tetkót máson nézni is egy élmény. 

3. A mesehősös

Mint írtam, kifejezetten csajoknak készült tetoválásokat nézegettem. A Buzz Lightyear mesefigurás tetkó pedig annyira meglepett egy női lábon, hogy egyből helyett is kapott a kedvenceim között. Tényleg, ki mondta, hogy egy női lábon ne lehetne akár a Pókember is?

4. A titokzatos portrés

Vannak tetoválások, amik nem azért keltik fel a kíváncsiságomat, mert annyira egyediek, hanem mert érdekel a történetük. Ez a női arc is pont ilyen, amellett, hogy nyilván szép, nagyon szeretném tudni, hogy ki ő és mit jelent, vagy jelentett a viselőjének. 

 5. A sárkányos

Lehet, hogy a szűk látókörömnek köszönhetem, de sosem tudtam elképzelni, hogy mutathat jól egy óriási sárkány egy női combon. Aztán megláttam ezt a színes, cseresznyevirágos verziót. 

6. A Disney hercegnős

A sárkány után éles váltás lehet Ariel, az egyik Disney hercegnő. Még akkor is, ha nem a megszokott, mosolygós és színes ábrázolásban látható. 

 7. A mandalás

Amellett, hogy erről a tetoválásról egyből a fesztivál szezon ugrik be, látom magam előtt, hogy ez a minta akár egy fehér menyasszonyi ruhából kificcenve is gyönyörű lehet. 

8. A madárkás

Ahhoz képest, hogy tetoválásügyileg mennyire óvatos duhajnak tartom magam, ettől a madaras-ékszeres képtől kicsit beindult a fantáziám, hogy mi lenne, ha esetleg nekem is egyszer.... Talán egyszer...

 9. A fekete-fehér

Nem tudom, mennyire fájhat a combon a varratás, de ettől a fekete-fehér mintától ismét sikerült elgyengülnöm. Ráadásul, hiába nagyobb, mint amikkel eddig kacérkodtam, pont olyan helyen van, hogy strandszezonon kívül senki nem is látná soha. Már ha ezeknél a műveknél ez szempont egyáltalán. 

10. A legvadabb

Ez a Halott menyasszonyos és egyben combfixes tetoválás tökéletesen kifejezi, hogy mit érzek a fél testet beborító képekkel kapcsolatban. Jó őket nézegetni, gyönyörűek, szerintem az ezeket viselő nők semmit nem vesztenek miattuk a nőiességükből, de ismerve magam, ideje visszakanyarodni a visszafogottabb mintákhoz...

Nyitóképek forrása: ITT