Sorok Írója jelentős pocakkal rendelkezik. 

Jó: nem vészes, nem irgalmatlan, sört már nem iszom például, (illetve ritkán), sportolok ezerrel, de na: a genetika beütött. Minden Adamik ugyanúgy néz ki 35 felett: aputest, kisebb, katicák, vagy talán repülni eleve képtelen bogarak számára kifejlesztett, egymotoros repcsiknek kiirtott őserdő a fejbúbon a leszálláshoz… szóval van miért megdolgoznia az Insta-filternek, illetve (köszi az egysorost, Bödőcs Tibor:) 

Édesapám, egy budai telek jobb lett volna. 

Bízvást mondhatom azonban, hogy nem vagyok egyedül. Hogy más is húz hasszorító atlétát, más is takarja mókás állatos satyekkal vagy beanie-vel a meglehetős hiánnyal való megküzdést, ha férfi. Azonban, ha rákérdeznénk, hogy a fentebb taglalt problémák közül a hölgyeket zavarja-e egyáltalán a bármelyik, milyen választ kapnánk/kapunk? 

Hogy egyáltalán nem. 

Valahogy így van ezzel a férfi is – már ha felnőtt férfiról van szó. Miközben nyilván vágyja a tökéletes Scarlett Johannsont az ágyába, tudja, hogy a tökéletes Scarlett Johannson csak az Instán létezik. Mert ott nem látszik, hogy Scarlett Johannson konkrétan egy törpe. (Fekete Özvegy, hallod ezt?) 

Visszatérve: nem vonom kétségbe, hogy a tinilányok falán még mindig a kockás has (vagy a Twilight-fej) a menő, sőt, megkockáztatom: felnőtt  nőket is beindít a hasonló kvalitás. De aki FELNŐTTKÉNT kezeli a dolgot, az elfogadja az is, hogy a csávója, nos, kopasz. Vagy legallábbis kopaszodik. Adott esetben menboobsszal (lásd még: férficsöcs) küzd. Szőrös a háta. És így tovább. Pláne, ha megpróbál tenni ezek ellen (annak ellenére, hogy van, ami ellen nem tehet). Na, pont így van ez fordítva is, már ha nem egy barom, posztkamaszkorral küzdő mamelukba futottak bele, hölgyeim, a Tinderen. 

Hogy számít-e a push up? HOGY A VIHARBA SZÁMÍTANA? (Azt hiszik, nem vettük észre?)  Bánt-e kicsomagoláskor a nagyibugyi? A kérdést sem értem – pláne, ha hozzávesszük, hogy az esetek 99%-ában úgysem az lesz a csajon. Hogy mi a véleményünk a póthajról? Hogy kisanyám, kit akarsz átvágni, hát ELEVE úgy hívod, hogy PÓThaj!

Persze ez mellékvágány, de lányok: hordjatok, amit jólesik, és amitől a cici mellett az az izom, amit szívnek hívunk, magabiztosabban kezd dobogni. A rossz ízlés nem egyenlő azzal, hogy valaki nem elégedett bizonyos adottságokkal, értsd: a műszempilla például (szerintem) nem a feltöltött segg vagy száj kategória, azaz bátran alkalmazható.