Tizennégy évvel ezelőtt Janet Jackson közszemlére tette egyik fedetlen mellét a Super Bowl félidős koncertjén (igen, már ilyen régen volt – repül az idő!), és mindenki megbotránkozott. Sőt, Janet karrierje is ráment a botrányra, ezután már nem volt olyan sikeres, mint korábban. Ehhez képest most a mellbimbó a modellek, színészek és énekesek körében már-már fontos divatkiegészítő lett, és egyre többen villantják meg ruha alatt, vagy sejtelmesen, vagy majdnem teljesen átlátszó anyag mögé „rejtve”.

 

Hard nipples (@celeb.nipples_) által megosztott bejegyzés,

Ebbe belegondolva nem is olyan meglepő, hogy a plasztikai sebészetben új trend kezd kialakulni: a mellbimbófeltöltés, ami nagyjából annyit jelent, hogy a bimbót magát hialuronsavval töltik fel (sok helyen ezt használják az arcplasztikához is), ami ennek hatására néhány hétig, esetleg hónapig szépen kidudorodik a ruha alól. Utoljára Jennifer Anistonon láttunk hasonlót a Jóbarátokban – az ő mellbimbói már ikonikussá váltak, furcsa, hogy mégsem indítottak óriási divathullámot a plasztikai sebészetben.

Persze ez sem teljesen veszélytelen trend, hiszen okozhat bőrirritációt, elfertőződhet az eljárás után a bimbó, sőt, extrém esetekben befolyásolhatja a páciens szoptatási képességeit is. Magyarán, ha gyereket szeretnél a közeljövőben, akkor biztosan ne kapj rá erre a furcsa divathullámra – de amúgy sem ajánlanám, hiszen valószínűleg hamarosan újra lecseng, nem mellesleg pedig elég fájdalmasan hangzik.