Char Barker szeplői

Char hatalmas sztár a TikTokon, nem véletlenül: szinte minden videója egy egyedi stílusú, extrém és gyönyörű sminktutorial. A szeplős tippje pedig mindent visz.

Ne eltakard a pattanásaidat és az anyajegyeidet, inkább emeld ki őket egy barna szemhéjtussal, vagy szemhéjpúderrel! Ha ez megvan, mosd el őket egy halványbarna szemöldökgéllel - így lesznek isteni szeplőid. 

@charbarker

Matching makeup to bandana’s v3 🕊🤎🍪👼🏼 ##fyp ##makeup ##foryoupage ##foryou ##houseoftiktok

♬ original sound - charbarker

Miana Lauren szájsminkje

Miana TikTokját is érdemes nézegetni, mert nagyon sok merész és újító megoldása van - nekem ez a kedvencem:

Ha telt ajkakat szeretnék, kicsit eltúlozva húzom meg a felső ajkaim vonalának közepét a ceruzával, a többi részen pedig követem a természetes vonalat. Ugyanezt csinálom az alsó ajkamon - ez optikailag nagyítja a számat, de nem tűnik nevetségesnek tőle a túlhúzás.

Tiffany Hunt szemöldöke

Az illumin_arty néven dolgozó sminkes csaj egészen elképesztő átalakulásokra képes (már csak ezért is érdemes csekkolni a videóit), de egyszerű, "hétköznapi" embereknek (mint én) is hasznos tippeket ad!

A rendezettebb szemöldökökért használj egy lapos ecsetet, és egy kis korrektor bedolgozása után jöhet a szemöldökgél, méghozzá a szálakat felfelé fésülve! Könnyedén dolgozd össze, így természetes hatású vastag szemöldököt kapsz majd.

@illumin_arty

Was fed up of looking bad in quarantine, so I got ready to go to my living room to make myself feel better! ##stayathome ##houseoftiktok ##boredvibes

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

Ellie Addis pirosítótrükkje

Te is gondban vagy néha, hogy hová tedd pontosan az arcodon a pirosítót? Nos, Ellie szerint nincsenek szabályok, mindenkinek más áll jól, ő például erre esküszik:

Mindig feljebb és egy picit hátrébb kenem a pirosítót, majdnem oda, ahová a highlightert kéne - ez segít megemelni az arcomat, feszesebb hatást kelt.

@ellieaddis

my sticky lipgloss OMG dont listen to me 😔😔 but if u apply makeup based on ur face shape it really helps! ##learnontiktok ##fyp

♬ DAYDREAM - Jane's Party

 Aalia Khan szem alatti karikái

A 23 éves makeup artist elég egyértelműen jelzi minden videójában, hogy egy termék arra való, amire használjuk. Nincs ez máshogy akkor sem, ha szem alatti karikákról van szó: Aalia tippje meg fog nyugtatni, hogy nem kell több cuccot beszerezned az egységesítéshez!

Nem szoktam narancsszínű korrektort használni. Helyette inkább a bőrömnél két-három árnyalattal sötétebb korrektort, vagy alapozót választok, azt kenem a szemeim alá, és ezt javítom fel egy sokkal világosabb korrektorral - ez sokkal hatásosabb, mint a szemek alá kifejlesztett termékek (szerintem azok nem valók mindenkinek). Ráadásul erre a trükkre elhasználhatod a kevésbé jól fedő korrektorokat is!