Korábban írtunk arról, hogy milyen sminktanácsaik vannak a legmenőbb transzvesztita előadóknak, most pedig a híres férfiak szépítkezési szokásaival folytatjuk azt a sort, ami bizonyítja, hogy a szépség és az ápoltság nemtől függetlenül mindenkinek fontos, és amiért a pasiknak is ugyanúgy tenniük kell, mint a nőknek. Lássuk, hogyan kényeztetik a bőrüket Hollywood férfijai!

John Stamos

A Bír-lak öregedésre képtelen főszereplője már 55 (!) éves, és mintha semmit nem változott volna a kilencvenes évek nagy sikerű sorozata óta. Ennek egyik oka biztos az, hogy megütötte a főnyereményt a génlottón, de emellett azért oda is figyel magára. Pár éve a People magazinnak beszélt a külsőségekről is, és akkor azt mondta, nagyon vigyáz arra, hogy minél kevesebb időt töltsön direkt napfényben. Íme még valaki, aki a bőrgyógyászokon, szakértőkön és rajtunk kívül a fényvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

John Stamos (@johnstamos) által megosztott bejegyzés,

Ricky Martin

Ha ma még nem érezted öregnek magad, akkor itt van egy sokkoló adat: Ricky Martin már 47 éves. Igen, ennyire régen volt a Livin’ La Vida Loca. De ez az énekes megjelenésén alig látszik, amit vélhetően többek között annak köszönhet, hogy rendszeresen maszkokkal tisztítja, frissíti és hidratálja a bőrét. Mint egy 2014-es fotó is bizonyítja, ha maszkról van szó, Martin nem viccel (vagyis de, hiszen azért posztolta a képet), és még a kezeire is gondol szépítkezés közben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ricky (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés,

David Beckham

Bár egész biztosak vagyunk abban, hogy az ex-focistának hatalmas saját kencegyűjteménye van, az a sztori mégis jól hangzik, amit pár éve a felesége, Victoria Beckham mesélt róla. A volt Spice Girl elmondása szerint a férje rá szokott repülni az ő krémjeire, és így ugyanazokat a készítményeket használják együtt. Ennek a sztorinak pedig az a tanulsága, hogy igen, egy csomó olyan szépségápolási termék van, amit nemtől függetlenül bárki használhat. Igen, akár közösen is a pároddal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Zac Efron

A High School Musical szépfiújaként ismertté vált Efron egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy mintha mindig tökéletes lenne a haja. Ez pedig nem véletlen, a színész tudatosan odafigyel erre, és persze megvan a speckó trükkje is. A Boston.com-nak árulta el a titkát: két hajmosás között mindig tart egy nap szünetet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

Pharrell Williams

Az énekes nem másnak, mint Naomi Campbellnek köszönheti, hogy megtalálta a számára megfelelő szépségápolási termékeket. Williams az Into the Glossnak mondta el, hogy a modell tanácsolta neki azt, hogy hagyja a francba a bolti krémeket, és keressen fel egy bőrgyógyászt, aki segít neki megtalálni a számára legideálisabb készítményeket. A zenész így azóta pontosan tudja, melyik mélytiszítót kell használnia az arcára, és olyanokkal is tud dobálózni, hogy: “hideg vízzel mosom le, ami bezárja a pórusaimat”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pharrell Williams (@pharrell) által megosztott bejegyzés,

George Clooney

A végére pedig álljon itt a lista legoldschoolabb szereplője, George Clooney. A színész elmondása szerint bár nem vet meg egy jó kis gőzkabinozást a spában, igazából az egyetlen szépségápolási termék, amire esküszik, egy bizonyos márkájú, egyébként teljesen átlagos szappan. És talán nem is elvetendő ötlet, hogy a szépségápolás terén is lehet, hogy a kevesebb néha több. Úgyhogy, ha már úgy érzed, mindent kipróbáltál, mindennel megtisztítottad és bekented magad, mégsem látod a vágyott eredményt, akkor (is) jusson eszedbe George Clooney és az, hogy lehet, pont egy teljesen felhajtásmentes, egyszerű szappanozásra van szükséged!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CLASSICMENLIFE (@classicmenlife) által megosztott bejegyzés,

Forrás: LiveStrong, Huffington Post