1. Kim Kardashian és Sofia Vergara

Talán neked sem okoz meglepetést, hogy a lista első helyén természetesen Kim Kardashian áll, akinek nincs olyan porcikája, amit ne akarnának nők és férfiak tömegei másolni. Khalil Saghezchi, kaliforniai szakember beszámolója szerint a legtöbb kliens az ő fotójával tér be, mikor új mosolyt szeretne csináltatni. Érdekesebb, hogy mellette a másik legnépszerűbb híresség Sofia Vergara. „Az idősebb páciensem szokták Sofia Vergara fotóját hozni, akinek egy nagy, természetes, konzervatív mosolya van” – magyarázta az orvos a New Beutynak.

kim+sofia.jpg

Fotók: Kim Kardashian Instagramja és Sofia Vergara Instagramja

2. Jessica Alba

Szintén egy rengeteg külső jegye miatt irigyel sztár áll a második helyen: Jessica Alba. A színésznő, aki negyvenhez közel is szinte babaarcúnak mondható nem csoda, ha sokakat ösztönöz arra, hogy legalább a mosolyát megpróbálják lemásolni. Dr. Husam Almunajed nincs ezen nagyon meglepődve, mint mondja, Alba mosolya valóban nagyon kiegyensúlyozott és arányos az arcához. Azt azért hozzáteszi, minden kliensének meg szokta mondani, hogy a végeredmény nem Jessica Alba szája lesz az arcukon, hanem a saját adottságaik legjobb verziója.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés,

3. Catherine Zeta-Jones és Jessica Simpson

Neal Patel, ohiói orvos azt tapasztalja, rengeteg páciense lobogtatja Catherine Zeta-Jones és Jessica Simpson képét, mikor azt szeretné illusztrálni, milyen megjelenésre vágyik. „Azt hiszem azért szeretnének rájuk hasonlítani, mert ő nem félnek mosolyogni, nincsen semmi művi a mosolyukban, és nincsen önbizalomhiányuk a fogaik miatt” – mondja a szakember, akinek a szavaihoz azért halkan hozzá kell tennünk, hogy persze, hogy így van, hiszen mindkét nő tökéletesen egyenes, szimmetrikus és hófehér fogsorral rendelkezik. Ezt egyébként Patel sem tagadja, sőt azt mondja, ezek mind olyan dolgok, amiket a rendelőjében meg is tud csinálni a pácienseknek.

zetejones+simpson.jpg

Fotók: Catherine Zeta-Jones Instagramja és Jessica Simpson Instagramja

4. Christie Brinkley és Julia Roberts

Persze, hogy egy ilyen listáról a legendás mosolyú Julia Roberts nem hiányozhat! Ronald E. Goldstein, atlantai szakember elmondása szerint az idősebb kliensei között az egykori szupermodell és a színésznő előkelő helyen szerepelnek. Mint mondja, úgy véli, ennek hátterében az állhat, hogy mindkét nő arcáról a fiatalságot sugározza a mosolyuk, ez pedig igazán vonzó lehet az öregedést lassítani kívánó páciensek között.

julia+christie.jpg

Fotók: Christie Brinkley Instagramja és Julia Roberts Instagramja

5. Anne Hathaway

Goldstein a fiatalabb klienseire is kitért, akiktől nagyon gyakori kérés, hogy olyan mosolyt kérnek, mint Anne Hathawayé (akinek a mosolyát elég gyakran szokták ám Julia Robertséhez hasonlítani). Mint mondja, a színésznő esetében az arányosság a legvonzóbb, a szája, fogai mérete és az egész mosolya ugyanis tökéletesen illeszkedik az arcára.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig a mosoly szépítő hatásáról beszélünk: láttad a fotósorozatot, ami arról készült, hogyan szépít meg a szeretet (ami egyébként mindannyiunk száját mosolyra húzza)? Ha nem, ITT megnézheted!