A szépítkezés nemcsak a külsőnek, a léleknek is nagyon jót tesz, nem csoda hát, hogy eltérő mértékben ugyan, de mindannyian szeretjük magunkat csinosítgatni, kényeztetni kozmetikai termékekkel. Nem is véletlen, hogy ez a terület a világon az egyik leggyorsabban növekvő piac egyre nagyobb kereslettel és kínálattal. Az Euromonitor jelentése szerint pedig 2018-ban a kifejezetten bőrápoló termékek iránti kereslet soha addig nem látott magasságokba ugrott, bőven megelőzve minden más kozmetikai kategóriát, beleértve a hajápolást és a sminkcuccokat is.

A bőrápolási készítmények közül toronymagasan az öregedésgátló szerek vezetnek, de hatalmas az igény az archidratálók és a multifunkcionális krémekre is.

A jelentést felhasználva a Slightly szépségipari termékek eladásával is foglalkozó oldal készítette el a saját giga beauty-kutatását. Ebben azt nézték meg, hogy a különböző kategóriákban, mik a legnépszerűbbek a havi nagyjából 12 millió felhasználójuk között, majd az eredményeket összevetették a Euromonitor adatival, és ez alapján állították össze a 10 legnépszerűbb bőrápolási termék listáját. Íme:

1. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Az első helyen természetesen egy anti-aging szérum áll. Az éjszakai termék ígérete szerint hidratál, ragyogóvá teszi a bőrt és az öregedés minden jelét enyhíti. Ebben pedig lennie kell némi igazságnak, ha ilyen sokan vásárolják.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lovecareblog által megosztott bejegyzés,

2. Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream

A második legnépszerűbb bőrápolási termék ez a multifunkcionális balzsam, amiről már főszerkesztőnk Anita is áradozott korábban.

3. Kiehl’s 1851 Womens Ultra Facial Cream

A Kielh’s terméke a világ kedvenc hidratáló krémje jelenleg, amit mi is kipróbáltunk már. A véleményünket itt olvashatod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiehl's Since 1851 (@kiehls) által megosztott bejegyzés,

4. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Szintén egy hidratáló, ami azt ígéri, hogy puhábbá, üdébbé és ragyogóbbá válik tőle a bőr. Ez pedig jó sok embernél bejöhetett eddig, hiszen a lista negyedik helyén áll.

5. Kiehl’s 1851 Womens Calendula Herbal Extract Alcohol Free Toner

Ez a körömvirág-tartalmú tonik Lilu piperszekrényében is ott van, ha kíváncsi vagy, miért olvasd el itt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiehl's Since 1851 (@kiehls) által megosztott bejegyzés,

6. Estée Lauder Revitalizing Supreme + Global Anti-aging Cell Power Crème

Ha hiányoltad volna a több fiatalító terméket az összeállításból, itt van még egy! Az Estée Lauder kréme azt ígéri, hogy többek között elősegíti a kollagéntermelést és drámaian csökkenti a ráncok, valamint a szarkalábak mennyiségét. Rakják is halomra a virtuális kosaraikba a vásárlók.

7. La Mer The Revitalizing Hydrating Serum

A La Mer széruma sugárzó, fiatalos és élettelteli bőrt ígér akár már csak egy csepptől, ez pedig jó hír, hiszen milliliterenként több mint kétezer forintért árulják, egy 30 ml-s üvegcse 71 ezer forint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make Up All (@makeupall.official) által megosztott bejegyzés,

8. Clinique Moisturizer + Concentrate for Pores & Uneven Skin Texture

A Clinique ezen terméke nem csupán hidratálja a bőrt, hanem még a látható pórusok eltüntetésében és a bőrhibák kiegyenlítésében is segít.

9. Kiehl’s 1851 Womens Midnight Recovery Concentrate

Nagyon úgy tűnik, hogy ki lehet jelenteni: a legnépszerűbb bőrápolási termékek listáját dominálja a Kiehl’s. Ők az egyedüliek, akik három termékkel is bekerültek az összeállításba. A hidratáló és a tonik után egy bőrápoló olajkoncentráummal is képviseltetik magukat, ami az éj leple alatt teszi ragyogóvá és üdévé a bőrt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiehl's Since 1851 (@kiehls) által megosztott bejegyzés,

10. La Mer Womens Crème De La Mer

A La Mer alap hidratálója áll a lista tizedik helyén, amiről a Sephorán így írnak: nyugtatja és hidratálja a bőrt és felveszi a harcot a szárazság ellen. Ez pedig minimum a fele annak, amit az ember egy arckrémtől szeretne, nem?