Vinatge/fiús vágás

Ahogy a ruhaiparban, úgy a hajtrendek között is hódítanak a vintage frizurák. Ám ebben a kategóriában sem kell csak hosszúban gondolkoznod, itt van például a “90s boy cut”-nak nevezett fazon, amit a ‘90-es évek kicsit hosszabb pasifrizurái ihlettek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lusso Hair (@lusso_hair_) által megosztott bejegyzés,

Blunt bob

A bubi, vagyis nagyon leegyszerűsítve az állig érő frizura mindig divatos, csak az a kérdés, hogy éppen melyik alfaja trendi. Mostanában például nagyon megy az úgy nevezett “blunt bob”, aminek a lényege, hogy a hajat nagyon szigorúan egyenesre vágják és nem trükköznek a végek vékonyításával.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAL SALCEDO (@salsalhair) által megosztott bejegyzés,

Francia bob

Maradva a bubiknál; a szigorúbb fazont nyugodtan felcserélheted a lazább “francia” változatra, frufruval kiegészítve. Ha az arcformádhoz illik, nem lőhetsz vele mellé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chloe Miles (@chloehelenmiles) által megosztott bejegyzés,

Lob

Kevésbé bátor versenyzők köztes megoldása lehet a lob, azaz a hosszú bob (a long és a bob szavakból). Ha félsz attól, hogy ténylegesen belépj A Rövid Hajú Nők társaságába, akkor a lobot neked találták ki: egyszerre van meg benne ugyanis a rövid vagánysága, mégis maradsz a biztonságos hosszú terepen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R A M B U T™ S E R I E S (@rambutseries) által megosztott bejegyzés,

Kócos lob

Természetesen ennek a műfajnak is vannak alkategóriái, idén például nagyon mennek a kócos lobok, amik lehetnek hullámosak, vizes- vagy szélfútta hatásúak, a lényeg, hogy bohém külsőt kölcsönözzenek a viselőjüknek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

Pixie

Ha azonban bátrabb vagy, akkor az a jó hírünk: hogy újra egyre divatosabbak az igazán rövid, pixie frizurák, amik amellett, hogy menők és csinosak, hihetetlenül könnyen is kezelhetőek, ami télen-nyáron nagy előny. Hiszen hőségben nem melegít a hajad, télen viszont nem kell hosszan dideregned mire megszárad a hajmosás után.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah B. (@sarahb.h) által megosztott bejegyzés,

Lenőtt pixie

Amennyiben a fenti pár centis frizura még túlzás, de szeretnél valami bevállalósabbat a bobnál, akkor válaszd a lenőtt hatású pixie-t! Vagyis azt a megoldást, hogy eleve úgy vágatsz egy pixie frizurát, mintha egy-két hónapja jártál volna a fodrásznál.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Avram (@claudiaavramhair) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép forrása: ITT és ITT