Egy esküvő amellett, hogy két (sőt, ha a vendégek jól érzik magukat, akkor több) ember élete legszebb napja lehet, rengeteg szívással is szokott járni. Még a legegyszerűbb anyakönyvvezetős házasságkötés esetében is be kell jelentkezni, papírokat kell intézni, tanúkat kell szerezni, meg kell jelenni, alá kell írni és egy bizonyos összeget még akkor is ki kell fizetni, ha egyébként nem veszel külön semmit a nagy napra. És, mennyi szervezéssel és stresszel járnak az ennél nagyobb esküvők! Amiken akár tetszik, akár nem, a főszereplő a menyasszony és ruhája.

Na, de mi van a cipővel? Erről már többen szoktak megfeledkezni, tipikus utolsó pillanatos vásárlás lehet a menyasszonyi tűsarkú, ami aztán napokra hazavágja az ember lábát. “Ám ennek nem kell többé így lennie!” - gondolhatták a Crocsnál és így megalkották ezt a csodát, ami az esküvői papucs nevet kapta:

crocs1.jpg

A hófehér, flitteres, műanyagklumpát 114 dollárért (nagyjából 33 ezer forintért) árulják az Etsyn. Bár elsőre soknak tűnhet ezért (EZÉRT?!) a darabért több tízezer forintot kiadni, ne feledkezz meg róla, hogy ez hivatalosan egy esküvői kiegészítő és mint minden menyasszonyokra szabott termék, természetesen ennek is túlárazottnak kell lennie. Ezt is része a házasodás varázsának.

Egyébként manapság már annyiféle esküvői trend létezik, hogy ugyan egy crocs-os menyasszony még ki tudna tűnni valamennyire a tömegből, igazából már számos nem konvencionális menyasszonyi cipőt láttunk. Az elmúlt évek egyik legnagyobb divatja tornacipőben férjhez menni, ez ma már annyira kommersz, hogy még az ingyenes képügynökségek könyvtárában is találsz egy ilyen fotót ha “wedding” szóra keresel:

crocs3.jpg

Emellett biztos te is láttál már (akár csak képen) olyan menyasszonyt, aki a zenei ízlésére az oltár előtt is utalva, bakancsban mondta ki az igent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ana Pastoria (@anapastoria) által megosztott bejegyzés,

De ott vannak azok az arák is, akik a hipszter/favágótrend jegyében rusztikus, erdei esküvőn, gumicsizmában mennek hozzá a szerelmükhöz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Castle View Stables (@castleviewstables) által megosztott bejegyzés,

Valamint a tengerparti lagzikról se feledkezzünk meg! Akik a homokos öblöt választják helyszínül van, hogy lazán flipflopban vagy teljesen mezítláb házasodnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Is You (@thisisyou_net) által megosztott bejegyzés,

A Crocs fotók forrása: Etsy