Jeffree Star makeupguru nemrég bemutatta legújabb szemhéjfesték-palettáját. Az új kollekció promóját megtekinthettük Instán és a sminkes YouTube csatornáján is, ahol baromi következetesen ügyelt rá, nehogy kimaradjon a fő szlogen: „készülj fel az elmúlásra”!

Én nem tudom, hogy Jeffree milyen mozit nézett az utóbbi hetekben, de ha létezik rossz időzítés egy ilyen felszólításra, akkor az most van.

A Cremated (Hamvasztva) elnevezésű palettát bemutató videójában kifejti: a koronavírus a szépségipart is érintette, így a tervezett bemutatót néhány héttel el kellett tolniuk. Továbbá kuncogva hozzáteszi, hogy ő „egy gótikus tematikájú és sötét tavaszra készült, de sajnos a dolgok máshogy alakultak.” Hát, nem tudom. Szerintem elég sok ember tavasza alakult sötéten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeffree Star (@jeffreestar) által megosztott bejegyzés,

Star videóját a megjelenését követő 24 órában több, mint hárommillióan látták. A visszajelzések alapján pedig, míg sokan odáig voltak a palettáért és az árnyalatokért, addig többen megjegyezték, hogy baromi érzéketlen húzás volt pont most piacra dobni a gyászbeszéd, nyugodjék békében és sírásó fantázianevű árnyalatokat. Star az Instáján reagált is a visszajelzésekre, amikről azt mondta, bár akadt köztük néhány negatív, összességében sikeres volt a termékbemutató. Hozzátette: mindenki értelmezheti úgy a dolgot, ahogy szeretné, őt mindig a jó szándék vezérli.

Édesapámat és a két kutyámat is hamvasztották, így számomra ennek nincs negatív jelentése.

És ugye te sem gondoltad, hogy ő lesz az egyedüli influenszer, aki nem úgy reagált a világjárvány okozta helyzetre, ahogy azt egy véleményvezértől elvárhatnánk?

Yulia Ushakova orosz fitneszmodell például úgy gondolta, hogy vicces lenne egy olyan fotót készíteni, amin maszkokat visel fürdőruhaként. Tudod, azokat a maszkokat, amik sokáig hiánycikknek számítottak, és amik arra szolgálnak, hogy védjenek minket és környezetünket a vírus terjedésétől. A hölgy, miután látta a fotóira érkezett negatív hozzászólásokat, elkezdte kitörölni őket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Юлия Ушакова (@yulia_ushakova) által megosztott bejegyzés,

A Top3-as lista legalján (és az én szememben is) pedig Ava Louise van: ő "álmodta meg" a Coronavirus challenge-t. Úgy gondolta, hogy példát mutatva a több, mint kétszázezer követőjének, gyűjtést szervez, hogy segítsen WC-ülőkéket fog nyalogatni. Pontosabban szólva repülők WC-ülőkéit. Erről persze remekbe szabott felvétel is készült, amit a TikTokra is feltett , de nem sokkal a videó megjelenése után az oldal törölte a tartalmat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ava Louise (@avalouiise) által megosztott bejegyzés,

Azokra a kommentekre, amik arról szóltak, hogy ez a vírus akár az ő nagyszüleit is veszélyeztetheti, csak ennyit mondott: „nem szeretem a nagyszüleimet és nem is tartom velük a kapcsolatot, szóval leszarom, hogy mi lesz velük.”

Ehhez pedig tényleg nem lehet mit hozzáfűzni.

Nyitóképek forrása: ITT és ITT