Mert hát ki ne akarna gazellavirgácsokat, nemdebár? Nos, pont erre jó a Spring Effects nevű applikáció, amit arra fejlesztettek ki a készítői, hogy karcsúsítani lehessen vele a testet  - persze csak a fényképeken. 

Egyre több ilyen fotó kerül ki Instagramra, és mivel most még bőven nyár van, a bikinis, shortos, miniszoknyás fotók időszaka, leggyakrabban a lábaikra mennek rá a saját formájukkal elégedetlen hírességek. Na nem mintha bármelyiküknek szüksége lenne rá, de úgy tűnik, a celebmérce szerint egy fenék sosem lehet eléggé kerek, egy derék sosem lehet eléggé vékony, és nincs az az alsó végtag, amihez ne lenne érdemes hozzáadni még néhány centit.

Csakhogy, ha alaposan megnézzük ezeket az ominózus képeket  - mint ahogy a Betches újságírója is tette – akkor elég könnyen ki lehet szúrni, hogy kik tolták rá a képeikre a Spring Effects-et.

Ugyanis a nyújtás következtében a comb és a vádli valóban karcsúbbnak tűnik, csak éppen akkora lábfejben végződnek, amire még a jeti is csak elismerően csettintene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Naná, hogy Kylie Jenner sem tudott ellenállni a kísértésnek, de ha a valóságban is ekkora lába lenne, akkor valószínűleg csak az NBA-kosarasok levetett csukáit tudná hordani, és örökre elbúcsúzhatna a tűsarkúktól.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Miley Cyrusról is nehéz elhinni, hogy az alsó lábszára hosszabb, mint az egész felsőteste, mint ahogy a virsli méretű nagylábujja sem tűnik igazinak. Nem beszélve arról, hogy a papucsában elevezgetne egy egész cickánycsalád.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

Chiara Ferragni stílusáért sokan odavannak, de lehet, hogy páran elgondolkodnak, hogy megfelelő embert választottak-e ikonjuknak, ha kicsit jobban megnézik a lábfejét ezen a fotón. Persze nincs semmi baj azzal, ha egy nőnek 46-os a mérete, hiszen az ilyesmiről senki nem tehet, de ha lecsekkoljuk Ferragni korábbi képeit, akkor eléggé kilóg a lóláb.

Persze lehet, hogy az egész csak valami félreértés, és eddig senkinek nem tűnt fel, hogy egy csomó celebnőnek babafürdetőkád-méretű lábai vannak, de a dolog több, mint gyanús, nem igaz?