Na jó, nem húzom tovább az időt, elárulom: Lure Hsu 41 éves.

A fotói alapján azonban nagyjából húsz évet letagadhatna. Ha kicsit gonoszkodni szeretnék, írhatnám, hogy persze, a photoshop és filterek aranykorában ez nem nagy dolog. De először is: nem szeretek gonoszkodni, másodszor: rajta valóban látszik, hogy megnyerte a genetikai lottóötöst. A lány hölgy állítja, hogy a szerencsés géneken túl több faktornak is köszönheti a fiatalos külsejét. Én pedig tollal és jegyzetfüzettel végigvettem a listáját.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Bár Hsu is beismeri hogy a külseje nagyrészt a genetikájának köszönhető, szerinte igenis számít, hogy ő maga milyen lépésekkel tesz az egészségéért és a testéért. „Mindennek az alapja a megfelelő hidratálás és, hogy nem teszem ki magam a napfény káros sugarainak, különösen nyáron nem.” Szerinte ugyanis az a bőr, amelyik sokat van napon szárazabbnak tűnik, és a vékony kis ráncok is látványosabbá válnak rajta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Bár örömmel olvastam volna, hogy a 41 éves lakberendező az esti fagyizásnak és éjszakába nyúló dorbézolásnak is köszönheti a fiatalos külsejét, sajnos ez elég messze áll a valóságtól.

Hsu kerüli a zsíros és cukor ételeket, helyettük rengeteget gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, és természetesen a testmozgást sem hanyagolja. Viszont szereti az erős feketekávét.

Olvasva a bőrápolási tanácsait, Hsu nem mondott újat. A fényvédelem fontosságától kezdve a zöldségben és gyümölcsben gazdag étkezés mindig jó ötlet. És, bár tudom, hogy az én 34 évemmel már örökre idősebbenk fogok kinézni, mint ő (brühühü) attól még érdemes megfogadni a tanácsait. Abból baj nem lehet. 

Nyitókép forrása: ITT