Magunk közt szólva én már a tépőollótól is sikítófrászt kapok, pedig az én vastag és tonnányi hajamon mindig átmegy vele a fodrászom (utána kilókkal könnyebbnek érzem a fejem, de ez egy másik történet). Viszont ez a speciális technika, amit a videóban láthatsz, első ránézésre nem csak a hajadra, de a testi épségedre is veszélyesnek tűnik. Pedig nem az.
 
 
A karmokat úgy húzzák fel az ujjukra a fodrászok, mint a gyűszűket, és gyors mozdulatokkal, különböző technikákkal vágják vele a hajat – az eredmény pedig állítólag dúsabb hatású, laza, tépett frizura.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentino Lo Sauro (@clawzgeneration) által megosztott bejegyzés,

A karmokat Valentino Lo Sauro fodrászmester alkotta meg, és – szerencsére! – csak speciálisan képzett fodrászok alkalmazhatják a technikát, akiket az akadémiáján tanít meg a „karmolgatásra”. Nem tudom, mennyivel lehet kényelmesebb ezt, mint az ollót használni, de az biztos, hogy látványosabb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentino Lo Sauro (@clawzgeneration) által megosztott bejegyzés,

Ami engem illet, valószínűleg végig megmerevedve, csendes imákat mormolva ülnék a székben, miközben ilyen karmokkal hadonásznak a fejemtől és az arcomtól 5 centire. Amilyen béna vagyok, pont rosszkor tüsszentenék...
 
Amúgy tényleg menő ez az Ollókezű Edward dolog, egészen addig, amíg nem csap át Sweeney Todd-ba.