Az egyetlen vigasz a dologban, hogy egész vállalható verziókkal is találkozni az Instagramon - szerencsére sok fodrász inkább csak inspirációként tekint az egykori hajszörnyszülöttre. A fazon comebackje egyébként részben a nemrégiben 5 Grammy-díjat besöprő ifjú popcsillag, Bille Eilish érdeme, aki az oversize és a neonszínek után egy újabb olyan dolgot hozott divatba, ami az emberiség 90 százalékának rendkívül előnytelenül áll.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés,

Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki azt kívánja, hogy a rémálmaiban se köszönjön vissza ez a séró. Nehezen viselném, ha a villamoson, a közértben, a kocsmában vagy az edzőteremben folyamatosan ilyen hajú emberek jönnének szembe:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mondaymullets által megosztott bejegyzés,

És persze értem, hogy nem kéne ilyen finnyásnak lennem, hiszen anno David Bowie és Paul McCartney is büszkén viselt hasonló frizurát, de nem érdekel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mondaymullets által megosztott bejegyzés,

Szerencsére egy kis kutatómunka után valamennyire sikerült megnyugtatnom magam: a 21. századi focistahajak modernebbek, vállalhatóbbak, helyenként még egész stílusosak is - mint például ez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@educatedblonde által megosztott bejegyzés,

Vagy ez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah•Poppy✖️Juut Salon✖️Aveda (@weirdhairday) által megosztott bejegyzés,

 Ezt sem utálom, bár a színeknek biztosan sok köze van hozzá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kassy/ ATX Stylist (@hair.by.kass) által megosztott bejegyzés,

Ez pedig, bevallom, tulajdonképpen kifejezetten tetszik. Hoppá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casey Montalbano (@ponytrick) által megosztott bejegyzés,

 Szóval tényleg csak annyit kérek, hogy az ILYEN frizkókat soha többé ne kelljen látnom az életben. Köszönöm a figyelmet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cosas Raras/StrangerThings Fan (@jo_car_eleven011) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig valaki  valamilyen furcsa okból rajongója a "mullet" néven is futó hajbalesetnek, az kattintson IDE, mert csodás képeket nézhet Európa legnagyobb Mullet Fesztiváljáról - igen, már ilyen is van.