Nem titkoljuk, imádunk tetoválásokat nézegetni, sőt, vannak a szerkesztőségből olyanok is, akik nemcsak nézegetik, csináltatják is őket. Mivel pedig elég nagy rajongói vagyunk a testdíszítés ezen formájának, igyekszünk minél naprakészebbek lenni belőle. Írtunk már arról, mik a legnagyobb trendek mostanában (itt és itt is találsz erről gyűjtést), de szeretünk olyan lehetőségek után is kutatni, amik kicsit izgalmasabbak a jól bejáratott lapocka, boka, alkar és hasonló testrészek kivarrásánál.

Így időszerűnek éreztük kicsit jobban megvizsgálni a kéztetkókat is, amikről elsőre talán mindenkinek az apró, minimál ábrák jutnak eszébe valamelyik ujjon. Pedig - ahogy Ariana Grande példája is mutatja - ebben a kisméretű testrészben is több potenciál van ennél. Ott van például az egész tenyerünk, amit egy jól megválasztott minta és egy hozzáértő tetováló nagyon menő külsőbe tud öltöztetni.

Az Inked Mag tetoválómagazin szerencsére mélyebben is foglalkozott már a témával, így az ő segítségükkel tudunk néhány szakértői tippet adni ahhoz, hogyan csináltass ilyen tetkót (miután a lenti képpel felidézted Ariana Grande faszéngrilljét).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young Beautiful Successful (@youngbeautifulsuccessful) által megosztott bejegyzés,

Egyszerű mintában gondolkozz!

Mivel a tenyerünket szinte folyton használjuk, az ide kerülő minta sokkal jobban ki van téve a kopásnak, mint a testünk többi részén. Ezért felesleges aprólékos, színes mintákban gondolkozni. Jobb, ha valami nagyon egyszerűt választasz, fekete színben, ez ugyanis a legtartósabb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elina Rein (@elinxrei) által megosztott bejegyzés,

Pöttyöket tetováltass!

Ha a sima fekete vonalaknál valami izgibbre vágysz, akkor játssz a pöttyökkel! A magazinban megszólaló szakértő szerint ez a legidőtállóbb technika, ha valamilyen árnyékolós rafinériát szeretnél belevinni a tetoválásodba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jen (@_jen.chii_) által megosztott bejegyzés,

A vastagabb jobb

Talán nem túl meglepő, hogy a legtartósabb eredményt akkor érheted el, ha minél vastagabb vonalakat üttetsz a tenyeredbe. Ez talán elsőre ijesztően hangzik, de ha jól választod meg a mintát, akkor nagyon szépek lehetnek ezek is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katie Bee (@katiebeeart) által megosztott bejegyzés,

Ne számíts egyszeri alkalomra!

A kopás miatt, ha azt szeretnéd, hogy a tetoválásod hosszan tartó és szép legyen, akkor számolnod kell azzal, hogy az évek során vissza-vissza kell majd járkálnod a szalonba, hiszen még a legvastagabb vonalak se tudnak ellenállni az idő múlásának és a tenyered folyamatos használatának. Persze az, hogy milyen gyakran kell visszamenned nagyban függ attól, milyen állapotú a bőröd és mit dolgozol. Értelemszerűen, ha sok kétkezi munkát végzel, gyakrabban kell felkeresned a tetoválódat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zapp (@zappiron) által megosztott bejegyzés,

Számolj a következményekkel!

Mi is írtunk már arról, hogy bár manapság már nem kelt túl nagy megrökönyödést egy tetoválás, azért a munkaerőpiacon érheti az embert hátrány miatta. Ez egy tenyértetoválás esetben pedig fokozottan igaz lehet. Egyfelől azért mert annyira szokatlan, hogy egy ilyen minta nagyobb meglepetést okoz, mint egy kis virág a lapockán, másfelől ezt elrejteni sem igazán lehet. Szóval, mielőtt egy ilyen, vagy ehhez hasonlóan szokatlannak számító tetkó mellett döntesz, mérlegeld, milyen hatással lehet az életedre!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anna Alabaster (@anna.alabaster) által megosztott bejegyzés,

A nyitókép forrása: itt