Bár Lady Gaga a napokban ünnepelte a 33. születésnapját, igazán látványos és emlékezetes ajándékkal Valentin napon köszöntötte fel magát. Az énekesnő egy egész gerincén végigfutó rózsát tetováltatott magára.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal később pedig Halle Berry mutatta meg az Instán a saját teljes hátas tetoválását.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

 Lady Gaga új szerzeménye kapcsán Hector Daniels, New York egyik legmenőbb tetoválóművésze a The Daily Beastnek elárulta, bár biztos abban, hogy a közeljövőben megnövekszik majd az érdeklődés a gerincet követő minták iránt, ő maga már ezt megelőzően is gyakran készített ilyen varrásokat. Mint mondja, a legnépszerűbbek a szöveges minták, amiket a hindu és buddhista szimbólumok követnek. Daniels szerint egyébként azért lehet hatalmas trend a gerinctetkókból, mert gyönyörűen követik a test görbületeit és egy igazán jó tetoválásnak pont az a lényege, hogy olyan hatást keltsen, mintha a viselője vele született volna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝖢𝖠𝖬 𝖥𝖤𝖱𝖣𝖨𝖭𝖠𝖭𝖣𝖮 ♕ (@mrscamferdinando) által megosztott bejegyzés,

Kit Richardson szexedukátor pedig egy másik érdekes aspektusra hívja fel a figyelmet ezzel a trenddel kapcsolatban. A szakember azt mondja, a gerincünk egy gyakran elhanyagolt erogén zónánk, amire ezek a tetoválások végre ráirányítják a figyelmet. A hát és a gerinc cirógatásának ugyanis megannyi pozitív hatása van.

A derék környékének masszírozás oldja a feszültséget, de az egész gerinc simogatása beindítja a lágyékrész vérkeringését

- magyarázza Richardson, aki arra is kitért, milyen izgalmas üzenete van egy ember személyiségéről a háttetoválásnak. A szexedukátor szerint a csendes exhibicionisták varratnak leginkább erre a területre, ugyanis az ember alapesetben nem mutogatja a hátát, pláne nem az egészet. Tehát egy teljes háttetoválás felfedése valójában egy elég intim aktus, olyan, mint elárulni egy szexi titkot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

klaraindiana (@klaraindiana) által megosztott bejegyzés,