Kézitáska helyett mit szólsz egy élethű replikához a saját fejedről? Lehet, hogy az esernyőd meg a határidőnaplód nem férne el ebben a Gucci-költeményben, de így Halloween környékén tuti befutó lehetnél.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gucci#guccifallwinter2018#fashionismyproffesion

Алёна Боженко (@allyo_alyona) által megosztott bejegyzés,

 

 

Hogy én milyen gyakran játszottam már el a gondolattal, hogy sminkelés és hajmosás helyett táskát húzok a fejemre! Hála Maison Margielának, ezt végre meg is megtehetem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the iconic @maisonmargiela #Margiela5AC bag becomes a headpiece. #MaisonMargiela #MargielaBag #JohnGalliano #FW17 #PFW #ParisFashionWeek #Womenswear

Leclaireur (@leclaireur) által megosztott bejegyzés,

 

 

Hála a Guccinak, ha Trónok harca-rajongó vagy, és szeretnél egy napra Khaleesi lenni, akkor ennél stílusosabban ezt nem is lehetne kivitelezni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐉👑GUCCI 2018 REVIEW: ...The set mimicked the operating room of a hospital or a particularly intense examination room: “We are the Dr. Frankenstein of our lives”, this was Alessandro Michele’s metaphor for how people construct their identities today... (The most adorable BABY DRAGON😍😲🐉🐉🐉🐉🐉🐉) -> YOU CAN READ MORE ABOUT IT ON MY BLOG!! .....LINK EN MI PERFIL📚💚 📷💜 🔼🔽CHECK OUT MORE POSTS ON MY BLOG🔷🔹⏬VISITEN MI BLOG PARA VER TODOS MIS POSTS⤵🔸Petit Voyage | By Glenda G.A LINK IN BIO Instagram @petit8voyage Pinterest: gcga Facebook: Petit Voyage Twitter: petitvoyage8 Youtube: Aji Dulce Films C.A instagram: 🎨🎬🎥📷💜❤💎👑AJÍ DULCE FILMS PRODUCTORA AUDIOVISUAL @ajidulcefilms#petitvoyage #ajidulcefilms #sweetchilidesigns #venezuela #blogger #designer #diseñadora #toplatinasbloggers #fashionbloggersvzla #fbloggersvzla #joyas #jewelry #artist #followme #inspiration #FBloggersvzla #bloggervenezolana #fashion #guccirunway #gucci #hybrid #surrealistic #moda #modafrancesa

PETIT VOYAGE✈️🎵💋 (@petitvoyage_) által megosztott bejegyzés,

 

 

Neked is van olyan pólód vagy nadrágod, ami annyira szét van már szakadva, hogy ciki felvenni utcára, de nincs szíved kidobni? A Gypsy Sport  szerint nyugodtan hordhatod, úgyhogy elő vele!

 

 

Ha szereted a garbókat, és egy kicsit még antiszoc is vagy, akkor ezt az őszi viseletet neked találta ki a  Maison Margiela divatház. Ráadásul mire megiszol benne egy csésze kávét anélkül, hogy hozzáérnél a pulcsi nyakához, még a bicepszedet is megedzed.

 

 

Ha belegondolok, hogy mennyit szoktam szívni, mire kényelmes melltartót találok magamnak, akkor őszintén sajnálni kezdem szegény modelleket, akik a GCDS bemutatóján vonultak fel. (Igen, jól látod, három mell.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EVERYTHING THAT HAPPENED AT #GCDSFUTUROBEACH SS19 ON IG LIVE! 🔥

GCDS (@gcdswear) által megosztott bejegyzés,

 

 

Szia Nagyi, mit főztél ebédre? Javaslom Hu Sheguang ruháit, ha goth bulira készülsz. 

 

 

Kispárna, hogy bármikor nyomhassak egy stílusos szunyát? Viktor & Rolf, mit is mondhatnék?  #lelkitársaim.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dress for the job you want. #viktorandrolf #strangefashion #uniquefashion #becausefashion

Dixie Valentine (@glamphetamines) által megosztott bejegyzés,