Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek az a véleménye, hogy Ryan Reynolds kifejezetten vonzó ezzel az ezüstsávos hajjal és szakállal. Oké, tény, hogy barnára festett hajjal és szakállal is kifejezetten vonzó, de nekem speciel így jobban tetszik. Biztosan azért, mert mindjárt negyven leszek, és én is őszülök.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diddy (@diddy) által megosztott bejegyzés,

Szerintem P. Diddy (korábban Puff Daddy) mákos szakálla is tök menőn néz ki. Nem tudom, hogy az, hogy a haja közben sötét maradt, a természet adománya, vagy esetleg egy doboz hajfestéké, de egyáltalán nem mutat rosszul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colin Jost (@colinjost) által megosztott bejegyzés,

Colin Jost - ha valaki esetleg nem tudná - amellett, hogy a Saturday Night Live egyik írója és szereplője, Scarlett Johansson vőlegénye is. Pontosabban élete szerelme, ahogyan a színésznő nevezte az egyik adásban. Colin hírolvasóként kerül képernyőre a műsorban, híresen jól fésülten, elegánsan és mindig frissen borotválva. Hát, ezen a képen egyik se igaz rá, cserébe szerintem sokkal férfiasabb így -  aki nem hiszi, járjon utána az Instagramján. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idris Elba (@idriselba) által megosztott bejegyzés,

Idris Elba arcszőrzete is őszül, és ez szerintem tök szexi. Nem tudom, hogy miért jön be nekem annyira az ezüstróka-szakáll, de ez van. Mondjuk tény, hogy Idris barátunk ha akarna, se nagyon tudna szarul kinézni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liam Payne (@liampayne) által megosztott bejegyzés,

Liam Payne, a jelenleg szünetet tartó One Direction sem úgy szokott általában megjelenni a nyilvánosság előtt, mint ahogy ebben a videóban kinéz. Ami egyáltalán nem baj, mert szemüvegben, hosszabb hajjal kicsit komolyabban vehető, mint a fiúzenekaros imidzsével.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

Chris Pratt tulajdonképpen nem néz ki nagyon máshogy, mint "békeidőben", csak kicsit borostásabb, kócosabb, és ezen a videón valamiért nyúzottabbnak is tűnik. De valahogy még ez is jól áll neki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Szerintem Arnold Scwarzenegger is kifejezetten jól tette, hogy karantén idejére felfüggesztette a borotválkozást. Ez az ősz borosta fiatalosabb, lazább és valahogy jobban is illik hozzá, mint a simára borotvált politikusarc, amit egyébként mutatni szokott.