Érdekes, sem a mostani felnőtt fejemmel, sem pedig gyerekkoromban nem zavart, hogy Jázmin derekát akár a hüvelyk- és mutatóujjammal is körbe tudnám fogni, vagy hogy Arielnek olyan vékonyka kis bokája volt, hogy nem csoda, hogy az első lépéseinél Eric herceg karjaiba perecelt. Nem pont ebben van a varázslat? Hogy ők ennyire tökéletesek?

Mégis, amikor még napjainkban is Merida számít a legkirívóbb hercegnőnek, mert ő a kócos, zabolátlan hajú, nem árt egy kis valóság, ami visszaránt minket és az önbizalmunkat a földre: ha Csingiling és Aranyhaj valódiak lennének, akár így is kinézhetnének.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anna OBrien, confidence queen (@glitterandlazers) által megosztott bejegyzés,

Natasha Polish és másik 20 plus size influenszer szerint nem árt emlékeztetni a kislányokat, hogy bármekkora méretet is hordanak és bármilyen színű is a bőrük, akár ők is lehetnének hercegnők. Így született meg a #plussizeprincessproject. 

Ez a fotósorozat a válasz arra, hogy a média ennyire nem jelenít meg minket. Pedig csupán arról van szó, hogy kicsivel több helyet foglalunk el, mint az átlag

-írta Natasha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heather Traska (@heathertraska) által megosztott bejegyzés,

Az influenszer hozzátette: bárcsak láthattam volna ilyen csajokat, amikor én voltam gyerek. Csodát tett volna az önbizalmammal.

Ha neked is szükséged van egy kis plus size inspirációra, akkor íme néhány nagyobbacska hercegnő: 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Candice | Plus Size Influencer (@smilesandpearlss) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

monica kim (@monicakim.jpg) által megosztott bejegyzés,

 

 

Nyitókép forrása: ITT