Tesia Kline egy amerikai Insta-influencer, azaz véleményvezér, aki szintén arra törekszik, hogy a fotóival meggyőzzön másokat arról, hogy ne dőljenek be feltétlenül a közösségi médiát elárasztó szexi bikinis képeknek. Egy fotó, pontosabban egy test manipulálásához ugyanis tulajdonképpen még Photoshopra sincs szükség, egyszerűen csak addig kell forogni, ficánkolni, míg meg nem találod a megfelelő fényt, pózt és beállítást. Már ha olyan szerencsés vagy, hogy van legalább 30 felesleges perced arra, hogy a telefonnal a kezedben mókolj a strandon, vagy otthon az erkélyen, annak érdekében, hogy cellulitiszmentes fotókat oszthass meg a combodról a világhálón.

Tesia két képet pakolt egymás mellé a posztjában, amin bárki láthatja, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy  átlagos női testből. A jó fények és az előnyös póz lapos hasat, kerekebb feneket eredményez, ha meg csak úgy hirtelen lefotózod magad, akkor...Akkor sincs semmi. Én például sok olyan nőt ismerek, akik szó nélkül elfogadnák azt a testverziót, ami a második képen van. Én is.

És szerencsére ő sem elégedetlen magával, sőt. A health.com-nak úgy nyilatkozott, hogy korábban szinte megszállottja volt a saját narancsbőrének, hurkácskáinak és striáinak, és tonnaszámra kente magára a krémeket, és géleket, hogy megszabaduljon tőlük. Sőt, rengeteget kardiózott, és diétázott, de akármennyit is foglalkozott a testével és az étkezésével, a belső bizonytalanságtól képtelen volt megszabadulni. Úgyhogy egy idő után úgy döntött, inkább csak arra fog koncentrálni, hogy erős és egészséges legyen, és úgy tűnik, ez működik. Ha nem így lenne, akkor biztosan csak az egyik képet osztotta volna meg.  

Én pedig levontam a tanulságot, mi szerint a gyűlöletes karfiolok SOS eltüntetéséhez néha csak jó fény kell, és semmi más – de azért hosszú távon a tudományos álláspont szerint a rendszeres mozgás, az egészséges kajálás, meg a koffeines kencék jobban beválnak. A legjobban pedig az működik, ha fejben el tudod rendezni, hogy ennek az egész cellulitiszmizériának nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a kelleténél.