Nyilvánvaló, hogy amikor az alkalmazás reklámjához elcsórták a szupermodell fotóit, azt azzal a céllal tették, hogy minél több emberhez eljussanak. De arról valószínűleg a forgalmazók sem mertek álmodni sem, hogy maga Tess is megosztja az oldalán a reklámot, és ezzel felhasználók millióit érik el. Igaz, nem azzal az üzenettel, amivel ők szerettek volna...

A modell ugyanis egyáltalán nem volt elájulva attól, hogy kérdés nélkül használták fel a képeit, ráadásul egy olyan célra, amihez sosem adta volna a nevét.

 

An app that has nearly 50k downloads was dumb enough to steal photos of myself & two other plus size women & use them for this nonsense.🙄 I’m sharing this because I wanna address a few things. First of all, the fact that anyone thinks it’s ok to market this to ANYONE is appalling, but like, come on y’all 🤦🏻‍♀️ Secondly, why is @instagram not regulating the sponsored content like this? In a world of paid content, flat tummy teas, appetite suppressing lollipops (so many 🙄) its important for me to tell y’all that I have & will never partner with a brand or do paid content unless I genuinely use it or would recommend it to my best friend. I’ve been offered crazy amounts of money to sell y’all all kinds of things like teeth whitening (that doesn’t work), weight loss products (that are dangerous), etc., but that’s me- to each their own 💁🏻‍♀️ Lastly never let anyone make you feel like you need to alter your appearance or who you are. You are enough. You are worthy of love in your current body, whatever that body looks like. As for this bogus app, my lawyers will be sliding in your DM’s boo✌🏻#effyourbeautystandards

T E S S 🔥 (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

„Egy alkalmazás, amit csaknem 50 ezren letöltöttek, elég hülye volt ahhoz, hogy fotókat lopjon tőlem és még két másik plus size modelltől, hogy aztán erre a marhaságra használja őket. Azért osztom ezt meg, mert van néhány dolog, amiről szólni szeretnék. Először is, a tény, hogy valaki azt gondolja, hogy ezzel a reklámmal eladni valamit BÁRKINEK rendben van, megdöbbentő, mármint komolyan… Másodszor, miért nem szabályozza az Instagram az ehhez hasonló szponzorált tartalmakat? A fizetős tartalmak, haslapító teák, étvágycsökkentő nyalókák (annyi van belőlük…) világában fontos számomra, hogy elmondjam nektek, soha nem fogok együttműködni egyetlen márkával sem, vagy teszek ki fizetett tartalmat, hacsak nem használok valamit tényleg, vagy nem merném ajánlani azt a legjobb barátomnak.

Elképesztő összegeket kínáltak már nekem azért, hogy a legőrültebb dolgokat adjam el nektek, például fogfehérítőt (ami nem működik), fogyókúrás termékeket (amik veszélyesek) – de ez csak én vagyok, mindenki a maga útját járja.

Végezetül, soha senkinek ne hagyjátok, hogy azt éreztesse veled, meg kell változtatnotok a külsőd, vagy azt, aki vagy. Mert így is elég vagy. Megérdemled a szeretetet a mostani testedben, bárhogyan nézzen is ki az a test. Ami pedig ezt a kamu alkalmazást illeti, az ügyvédeim majd jelentkeznek nálatok DM-ben" – írta az Instán.

Az étvágycsökkentő nyalóka egyébként az elmúlt napokban már nagyot ment a közösségi médiában, mert Kim Kardashiannak nem okozott gondot, hogy jó pénzért nyalogassa kicsit a Twitter oldalán – erről korábban itt írtunk. Szerencsére úgy tűnik, nem mindenki nézi teljesen hülyének a követőit.

tess.gif

Revelist