Biztos veled is előfordult már, hogy lapozgattad a Vogue-ot, vagy bármelyik menő divatmagazint, és az járt a fejedben, hogy 

azta, ez az összeállítás nagyon menő! De sosem tudnám hordani, mert mégis, hová vehetném fel?!

Nem mindannyian vagyunk divatbloggerek (hála az égnek!), és nem mindannyian járkálunk a Coachellára, meg különböző divateseményekre megmutatni a kreatív ruhatárunkat. A legtöbben reggel felszállunk a metróra, bemegyünk a munkahelyünkre, aztán elmegyünk edzeni, vagy találkozunk a barátainkkal, kényelmes, menő, de funkcionális cuccokban. És tök jogos, hogy nem bicónadrágban, meg blézerben megyünk a délutáni meetingre. Hiába vagyunk oda az elborult szettekért, sajnos előfordul, hogy a világon semmi értelmük nincsen. 

Biciklis nadrág + elegáns felső 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nour Keyrouz - نور كيروز (@nourkeirouz) által megosztott bejegyzés,

Tudom, sokaknak nem tetszik 2019 nyári őrülete, a bringanadrág, de én imádom. Nekem is van egy, viszont én csak edzeni hordom, mert máshová esélytelen lenne felvenni. Maximum egy hosszú pólóval, meg egy edzőcipővel hordanám kutyasétáltatás közben, de nincs kutyám. És amíg nem is lesz, addig maradok az egyetlen funkciójánál: hogy égessem benne a kalóriákat. Pedig nagyon bejön a blézeres változat, de mégis hol tudnék ebben a szettben villogni? 

Miniszoknya + kötött óriáspulcsi 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHOWPO 💕 (@showpo) által megosztott bejegyzés,

Nagyjából három éve várok arra, hogy végre olyan legyen az időjárás, amiben ezt a szettet fel tudom venni. Miniszoknyám van, kötött nagy pulcsim van, sportcipőm van, imádom az összeset. De nem, nincs erre alkalmas idő. Ha felveszek egy pulcsit, akkor a hőmérséklet pont olyan hideg, hogy lefagyjon a lábam, ha pedig a miniszoknya mellett döntök, tuti, hogy 25-30 fok van. Ha neked már sikerült megtalálnod ennek a szettnek a helyét és idejét, írj, hogy csináltad! 

Rövidnaci + télikabát 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raquel McClenahan | Designer (@raquelmcclenahan) által megosztott bejegyzés,

Körülbelül ugyanazt tudom ide is írni, mint az előző szetthez: mikor lehet ezt hordani? Oké, a kifutón, meg egy kép erejéig szuper választás, de egy átlagos őszi reggelen? Vagy téli reggelen? Vagy nyári reggelen? Nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, hogy nem tudom, mikor tudnám ezt felvenni.

Blézer + semmi 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brittany Xavier (@brittanyxavier) által megosztott bejegyzés,

Kevés dolog tetszik annyira, mint azok a divatfotók, amiken szuper nadrágokkal és cipőkkel variálják a zakókat és blézereket, amik alatt SEMMI nincs. Talán nem kell sokat hozzáfűznöm ehhez: jól néz ki, tök menő, csak funkciója nincsen. Mondjuk érdekesnek érdekes élmény lenne így munkába menni, az biztos. 

Csizmák kivágott orral 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAROLYNA BAUER 💋 (@carolynabauer) által megosztott bejegyzés,

Tudom, ez egy cipő, nem egy egész szett, de muszáj volt rátennem a listára, mert hiába agyalok rajta, nem találok értelmet benne. Télen nem lehet hordani. Nyáron sem. Ősszel, meg tavasszal még csak-csak, de biztosan nem egész nap (korán reggel és este lefagynak benne a lábujjak). De legalább vannak modellek, amik nem néznek ki rosszul. Csak funkciójuk nincsen. 

Kabát + crop top 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHOWPO 💕 (@showpo) által megosztott bejegyzés,

De most komolyan: ha egyszer felveszel egy olyan felsőt, amiből garantáltan kilóg a derekad, legalább 20-25 foknak kellene lennie, nem? Akkor minek a kabát? Lehet, hogy ódivatú vagyok, de 15 éves koromban csináltam utoljára ilyet egy randin, és jól megbántam, mert vesemedence-gyulladás lett a vége. Amikor visszaesik a hőmérséklet és úgy érzem, ideje előkapni a pulcsikat/kabátokat, akkor a haspólók már rég egy másik fiókban vannak...